Wie ben ik?

Hallo, welkom op mijn persoonlijke blog. Ik ben Emke en ik woon al 19 jaar ( bijna 20! ) op deze aardbol. Ik kom uit Izegem en ik hou enorm van persoonlijke verzorging. Ik volg nu ook een opleiding in Brugge als schoonheidsspecialiste. Ik heb ook al 4 maanden en eigen persoonlijke blog met dagelijks bezoekers.

Ik blog dus al 4 maanden, maar ik werkelijkheid blog ik al 4 jaar. Ik heb het ooit eens jaren geleden ontdekt door YouTube video's. Ik ben zelf ook YouTuber en daar ben ik best trots op. Ik hou ervan om achter de camera te staan, video's te bewerken en de lieve reacties te lezen die ik krijg van kijkers. Ik heb nu al rond de 250 abonnees, ben ik best trots op. Ik werk ook samen met bedrijven, ik krijg producten opgestuurd voor een foto, artikel of video. Ik heb al beauty producten ontvangen, maar dus ook al seks toys. Het kan erg verschillen, maar het is heel leuk om producten toe gestuurd te krijgen. Merken willen met je samenwerken.

Ik ben ook graag mijn eigen baas, dus op mijn blog en YouTube kanaal kan ik doen wat ik wil, niemand zegt wat ik moet doen. Daarom wil ik later ook een eigen zaak. Zo kan ik alles zelf beslissen en mijn eigen keuzes maken, ik wordt niet graag naar de les gespeld. 

Ik hoop natuurlijk later een eigen zaak te hebben en mijn eigen beauty producten lijn ( dromen.. ) Maar wie in zijn dromen blijft geloven kan alles bereiken. 

Ik woon in Izegem in een appartementje samen met mijn mama en 2 jongere zussen. Ik hou enorm veel van ( online ) shoppen, mezelf opmaken, fotograferen en natuurlijk bloggen. 

Ik werk ook met veel liefde bij Kruidvat als kassamedewerkster. Echt een droom die uitkwam toen ik hoorde dat ik was aangenomen bij Kruidvat. ik werkte eerst in Izegem, maar door mijn studies ben ik naar Brugge gekomen. Elke dag ga ik met plezier bij Kruidvat gaan werken, ik werk daar ook part-time. Dus ik combineer mijn school met mijn werk, dus mijn dagen vliegen als een vliegtuig voorbij. 

Ik hoop dat je zo veel meer van me bent te weten gekomen.


Liefs,
Emke

Reacties